1-årig – Dyb Spirituel Overbygning for Psykoterapeuter og Behandlere o.lign.

1-årigt  spirituelt  uddannelsesforløb med alle de bedste værktøjer fra min tre-årige Psyko Spirituelle Vejleder (DEVA) uddannelse til dig, som har en
 psykoterapeutisk uddannelse i forvejen, arbejder med mennesker på forskellig vis eller har arbejdet meget med dig selv.

Uddannelsen består af ialt 15 dage, som vi finder i fællesskab.

1. Dag starter den Den 8. & 9. Okt 2021 Kl hhv. 14-21 & 11-18 i Slagelse.

De resterende datoer finder vi i fællesskab, så alle kan deltage. Det vil generelt være 1 dag om måneden.

Den Spirituelle Overbygnings 15 dage fordelt over 1 år:

Forløbet er meget praktisk orienteret. Undervisningen vil derfor veksle mellem teori, eksempler og øvelser blandt deltagerne. Det bliver derfor også et meget udviklende år for dig.

Du vil få mange oplevelser af din egen sammenhæng med Jorden & Universet, som du kan overføre direkte til de af dine klienter, der har interesse for det. Processerne skaber endnu mere ro, balance og fred samt oplevelser af Sjælen gennem inkarnationer på jorden og andre steder i universet, inklusiv ”opskrifter” på papir til de forskellige øvelser.

Uddannelsen kvalificerer dig til:
 At arbejde selvstændigt og professionelt som spirituel vejleder. Det er endvidere muligt at kombinere med andre områder og uddannelser til nye retninger, der endnu ikke har set dagens lys.
Derudover kan færdigheder, værktøjer og teknikker bruges i undervisning og til afholdelse af workshops og foredrag.

Følgende elementer vil indgå (med ret til ændring afhængig af gruppens behov og den tid vi lever i?):

Dybe spirituelle, guddommelige Højere Selv forløb (siddende eller på briks) med mange forskellige temaer, som ”at tage retten hjem” til alt muligt, regressioner, inklusiv tidligere liv, og progressioner (fremtid) med afklaring, healing og forløsning, karmisk frigørelse fra nære personer, undfangelse og fødsel samt hjembringelse af tabte sjælsdele, åndelige hjælpere, sjælegrupper, døden o.a..

Du vil opleve at få frigjort ressourcer, viden, erindringer og åbninger fra dine mange oplevelser i Universet, og vi vil arbejde med din åndelige oprindelse, vej og livsopgave og yderligere overgivelse til det større blandt andet Mesteren i dig. Du vil slippe elementaler  (energiformer, der tager din energi) og astrale besættelser.

Vi arbejder med de 12 chakraer og dimensionerne. Vi vil komme ind på spirituelle kriser og chakra-healing, og der vil være mange meditationer.

Uddannelsesdagene vil være ret intense, idet de er opbygget på en sådan måde, at det gennemgåede trænes mellem hvert enkelt modul. Mellem hvert modul forventes det, at der udføres træning af det lærte. Forløbet afsluttes med et diplom.

Optagelse på uddannelsen:
 Ønsker du at gå på uddannelsen, så kontakt mig. Ring eller skriv gerne for afklaring, hvis du er i tvivl om din basisuddannelse, eller hvorvidt livserfaring er fyldestgørende.

Tavshedspligt: 
Viden om medstuderende er beskyttet af reglerne om tavshedspligt.

Pris: kr. 15.000,- for de 15 dage, som kan betales månedsvis kr 1250,-. Eller Early Bird med rabat på 1000,- kr, ialt kr 14.000,- inden den 1. September 2021.

Er du på kontanthjælp, efterlønner eller førtidspension kan du deltage for en samlet pris af 12.000,- kr. – altså 1000,- kr pr måned.

Orlov:
Orlov kan kun træde i kraft ved sygdom, flytning eller graviditet. Orlov fra uddannelsen fritager ikke den studerende for betaling. Til gengæld yder Akademiet en studieplads på andre uddannelsesforløb uden beregning.

Deltagerfravær:
Ved fravær på 10% og derudover udstedes der ikke et uddannelsesbevis (diplom). Der ydes ikke økonomisk kompensation for fravær uanset årsagen dertil.

Afmelding til uddannelsen:
Evt afmelding skal foregå skriftligt til Akademiet.
Ved afmelding senere end 30 hverdage før uddannelsens startdato opkræves 20% af uddannelsesafgiften. Ved afmelding undervejs i forløbet opkræves hele uddannelsesbeløbet. Derefter kan der være mulighed for at færdiggøre forløbet på et andet hold.

Sted: Rosenkildevej 98, 4200 Slagelse.

Jeg vil glæde mig til at følges med dig.